Blogu I MammalNet

Në këtë blog ne ju tregojmë histori për gjitarët që jetojnë në rrethinat tona. Tregojmë mënyrën se si ju mund të na ndihmoni në ruajtjen e tyre dhe cilat janë problemet e tyre më të mëdha. Ju do të mësoni gjithashtu se si të mund të identifikoni speciet të cilat vrojtoni, dhe ndërkohë ne do t’ju mundësojmë disa aktivitete të cilat do ti pregatisim gjatë muajve pasardhës.

https://www.rtrs.tv/av/pusti.php?id=97858
Gostovanje u emisiji Jutarnji program na RTRS-u (Radio televizija Republike Srpske) i promocija projekta MammalNet u Bosni i Hercegovini (od 1:22:20).

Projekat MammalNet nudi savremene tehnološke aplikacije. Sada na srpskom jeziku možete da koristite aplikaciju iMammalia za evidentiranje prisustva sisara, živih ili pronađenih mrtvih, sa ili bez njihove slike, traga stopala (šape) ili brloga - svaki vaš zapis se računa! 🐾

Load More...